Нова жертва на жената, задигнала оборот от 3000 лв. от работното си място

841
Кадър: vBox7

Продължават да излизат наяве още разкрития за кражби на жената, която всеки ден сменя работното си място и краде пари от оборота или от свои колеги

Вчера собственичка на магазин за алкохол и цигари разказа, че Десислава Евгениева започнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лв.

Касиерка задигна оборота на магазин под носа на собственика: Издирват я (ВИДЕО)

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този вид кражби. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя започнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене.

„Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко – беше стриктна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до обществената тоалетна. След това изобщо не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За късмет, нямах много пари вътре”, разказа пред Нова телевизия Лиляна Топузова.

Евгениева започва работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. Екипът ни получи поредния сигнал за нейни жертви.

„Изглежда нормална жена. Каза ни, че има две деца – близначета и че живее в „Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзирател в затвора”, добави тя. Полицията все още издирва извършителката.

По публикацията работи: Мариела Анастасова