Непознат тършува в дома на мъж, докато той спи: Камера го засне (ВИДЕО)

351

Едно видео разбуни духовете в социалните мрежи. Кметът на пловдивското село Скутаре публикува клип, с който предупреди местните да бъдат внимателни, заради крадец, обикалящ из селото

Непознат тършува в къщата, а дори и в стаята, на спящ мъж. Случаят е записан от охранителна камера и е от пловдивското село Скутаре.

Кметът Стоян Добрев публикува в социалните мрежи призив към съгражданите си да се пазят.

„Когато получих информация от лицето, в чиято къща са влизали, реших да пусна видеото в страницата на кметството, за да предупредя другите хора. Има човек, който го разпозна. Полицията работи по случая. Не е местен. От „Столипиново” е”, заяви Стоян Добрев пред Нова телевизия.

„Скоро време не е имало такива шетания. От тук нататък ще работим с полицията. Нощно време ще правим обходи. Миналата година два пъти са влизали в дома на този човек. Има причина да сложи камера в спалнята си“, допълни кмета на Скутаре.

„В този случай крадецът е влязъл при отключена врата. На другите места са опитвали да разбиват вратите. Полицаи обикалят постоянно из селото, имаме наслагани камери, мъчим се да го отрием по кадрите“, обясни още Добрев.

По публикацията работи: Мариела Анастасова