Какво вещаят звездите за 2022 г. според астролога Мария Василева(ВИДЕО)

264
blank

Новата 2022 година вече е тук. Но какво вещаят звездите за нея? Очаква ни сериозна равносметка, благодарение на ретроградната Венера. Това прогнозира астрологът Мария Василева. По думите й планетата е носител на ценностната ни система и партньорството, но рядко е ретроградна.

„По време на ретроградната Венера не е добро време за инвестиции, както и за покупка на имоти. Всякакви новости във финансово отношение не са подходящи. Венера е покровителка и на емоциите. Периодът няма да е подходящ за сключването на бракове и започването на нови връзки. Началото на годината ще ни помогне да се обърнем към себе си, да направим равносметка и да сложим край на нещо старо, което вече не ни е нужно”, обясни Василева, предаде NOVA.

По думите й от средата на месец януари и Меркурий ще стане ретрограден.

„Това ще предполага една по-сложна комуникация помежду ни. Всичките тези ретроградни планети ще ни накарат да погледнем навътре към себе си”, допълни тя.

Според астролога 2022 година ще бъде добро време за медицината. В политиката също не се очакват сериозни сътресения, ако обаче политиците успеят да не допуснат грешки.

„Много зависи как ще подходят управляващите до пролетта. Ако техните грешки не са фатални, обществото ще им има доверие. Ако те сбъркат в началото на годината и решат да създават нови структури, това би довело до недоверие и разместване на пластовете”, каза още Мария Василева.