Отличиха с най-високото отличие в МВР инспектор Пани Луков

292

В последния ден от годината с най-високото отличие в МВР – почетен знак на МВР 3-та степен бе отличен инспектор Пани Луков- разузнавач в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в отдел „Противодействие на престъпността“ в ОДМВР-Пазарджик.

Награждаването стана на тържествена церемонията в заседателната зала на дирекцията. На нея присъстваха цялото ръководство на ОДМВР, служители от структурните звена в областта. Отличието му бе връчено от директорът на дирекцията старши комисар Петко Шотлеков. То е присъдено в знак на уважение и признателност към неговия безспорен професионализъм и високи постижения в дългогодишната му служебна дейност.
Инспектор Пани Луков е в системата на МВР от 28 години. Доказал се професионалист в сферата на противодействието на закононарушения извършени от малолетни и непълнолетни. Познат и търсен със своята експертиза в целия регион. Ръководство и служителите от ОДМВР Пазарджик му пожелават крепко здраве и успехи в начинанията извън МВР, защото той напуска системата на ведомството по свое желание и придобиване право на пенсия.