Кристиано Роналдо скърби: Прости се със своя близка приятелка

297

Футболистът на „Манчестър Юнайтед“ написа прочувствена публикация в профила си в Instagram

Кристиано Роналдо скърби за загубата на една от най-добрите си приятелки – Сорая. В социалните мрежи той се прости с нея чрез емоционална публикация, която предизвика тъга в последователите му, пише bTV.

Сорая е съпруга на един от най-близките хора на Роналдо и негов бивш съотборник в „Спортинг“ Лисабон – Хосе Семедо. Тя почина в болница след тежка инфекция само на 34 години. Асът на „червените дяволи“ и семейството на Сорая и Семедо са изключително близки, като често прекарваха заедно свободното си време.

„Има моменти, в които всичко отива на заден план, дори футболът. Миналата седмица едно невероятно човешко същество си отиде от този свят. Нашата любима Сорая беше страхотна майка, съпруга и един от най-добрите приятели, с които ме срещна животът. Нищо не може да отнеме от болката на брат ми Хосе Семедо и цялото му семейство, но сме тук с тях, както винаги, за да се изправим пред тези трудни моменти. Почивай в мир, приятелко. Няма да те забравим!“, пише Кристиано.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

На снимката семейството на Роналдо – той и половинката му Джорджина, са заедно със Сорая и Хосе Семедо.

Приятелството на двамата футболисти датира от дните им като юноши в школата на тима от Лисабон. В момента Хосе Семедо е играч на „Витория Сетубал“ и не пропуска в интервюта да спомене колко близки са с носителя на 5 награди „Златна топка“ и колко често Роналдо му е помагал в живота.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose Semedo (@josesemedoofficial)

По публикацията работи: Мариела Анастасова