Участие на Азис предизвика скандал в Турция

blank
Снимка: Фейсбук
- Реклама -

Отменено е участието му в Балканския панаир

Участие на Азис в програмата на панаир предизвика скандал в Турция, пише HotNews.

Краля на поп-фолка трябваше да пее на 19 септември в град Бурса като част от Балканския панаир, който се провежда за седми път. Той събира на една сцена турски и български музиканти, а Азис трябваше да е „черешката на тортата“.

- Реклама -

В началото на тази седмица обаче изявата на българина бе отменена след кампания срещу него от страна на проправителствения вестник Yeni Akit.

От изданието наричат изпълнителя на „Хабиби“ “гей извратеняк“, като твърдят, че оплаквания от участието му са дошли до редакцията от десетки хора в Бурса.

В представянето на певеца вестникът е включил негови неактуални снимки от преди десетина години, в които той все още се подвизава с грим и червеникава коса.

Самият Азис все още не е коментирал публично случката.

След като участието му в панаира бе отменено пък на негово място бе поканен друг българин – Тони Стораро, който също е популярен сред любителите на този тип музика в Бурса, твърди сайтът BalkanInsight. Припомняме, че между двамата тлее напрежение от няколко години, въпреки че в миналото бяха първи приятели. Азис отказал да присъства на сватбата на Фики, обясни причината за разпрата Тони.

- Реклама -