Бритни Спиърс се похвали с годежен пръстен (ВИДЕО)

blank
Колаж: "Нова Вест"
- Реклама -

Звездата Бритни Спиърс обяви годежа си с дългогодишния си приятел Сам Асгари в Instagram, като публикува клип, на който тя показва пръстена си.

Певицата добави, че не може да повярва какво се случва. Заваляха поздравления. Повече от 1,6 милиона души са харесали публикацията за няколко часа.

Пръстенът е с четирикаратов диамант, като от вътрешната му страна е гравирано „лъвица“ – така я нарича Асгари, който е на 27 години. Той е актьор и треньор по фитнес. Двамата с Бритни се познават от около пет години. Срещат се на снимачната площадка на видеоклипа към песента й „Slumber Party“, пише NOVA.

- Реклама -

Бритни обяви новината няколко дни след като баща ѝ подаде документи да бъде прекратено попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години заради нейни психични проблеми, но тя възрази в съда срещу него.

През 2020 г. назначеният от съда адвокат на Бритни поиска да бъдат изменени условията на попечителството и баща й да бъде отстранен. Временно един от попечителите й е мениджърката й Джоди Монтгомъри.

През юни Бритни каза пред съдия, че иска да се омъжи за Асгари и да има дете от него, но баща ѝ не позволява. Бритни още не може да сключи брак без разрешение от попечител.

Бритни Спиърс е на 39 години. Тя беше омъжена за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години. Тя беше омъжена за кратко и за приятеля си от детството Джейсън Александър през 2004 г.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 По публикацията работи: Мариела Анастасова

- Реклама -