Емигрира ли наистина Зуека в Испания?

blank
Кадър: Facebook
- Реклама -

Първоначалните слухове бяха, че водещият емигрира в Испания, по-късно излязоха опровержения, че всъщност се е запътил към Англия, където учи дъщеря му. Мистерията около личността му се заплита дори повече

Решението на Васил Василев – Зуека да напусне България и добре платената си работа при Халваджиян внесе сериозен смут в обществото. Никой не очакваше, че решението му да замине да живее в Испания ще предизвика такъв сериозен бум.

В свое интервю Зуека сподели каква е причината да не бъде водещ на новия сезон на „Маскираният певец“. Той е взел решение да емигрира от страната. Но дали всъщност това е истината или популярният актьор и телевизионен водещ се опитва да прикрие голяма тайна.

- Реклама -

Защо се стигна дотук: Васил Василев-Зуека напусна България

Зрители на „Маскираният певец“ – шоуто, което стартира на 11 септември, заподозряха нещо скрито в думите на Зуека, пише БЛИЦ. Според тях, актьорът ще е един от участниците в новия сезон, но трябвало да измисли достоверна история за отстраняването му като водещ. И какво по-хубаво прикритие от това, че няма изобщо да бъде в България по това време. Което автоматично го изключва от заподозрените за участие.

Мястото на Зуека като водещ ще заема Краси Радков, който ще си партнира с Герасим Георгиев – Геро. Като сигурни участници в шоуто са сочени Рафи, Фики Стораро и Люси Дяковска.

- Реклама -