Миро с ново призвание: Застава пред телевизионния екран

blank
Кадър: БНТ
- Реклама -

Обичаният от всички певец и музикант Миро става водещ на ново предаване, което стартира съвсем скоро в ефира на Българската национална телевизия.

„Любимците на България“ е най-новият мултимедиен проект на БНТ, в който зрителите и дигиталните потребители ще определят най-обичаните популярни личности у нас. Своята номинация в 12-те категории – спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци, всеки може да направи до 12 септември на сайта на БНТ.

„Любимците на България” е формат без аналог в телевизионния ефир. С него искаме да дадем възможност зрителите и дигиталните потребители да изразят себе си и да направят „моментна снимка“ на своите любимци в различни сфери от обществения живот. Проектът има и своя социален контекст, защото зрителите сами ще предложат и изберат най-обичаните личности в България. Точно затова насърчаваме всички да бъдет смели и активни в номинациите“, споделя Антон Андонов, член на УС на БНТ.

- Реклама -

„Любимците на България“ стартира на 23 септември в 21:00 часа в ефира на БНТ 1 и ще се излъчва всеки четвъртък, а водещ ще е един от най-обичаните и талантливи музиканти – Миро.

Всеки епизод ще е посветен на отделна категория и ще представя личностите, получили най-много номинации в сайта. В рамките на три дни след представянето им зрителите ще могат да гласуват за един от тях, за да изберат победител. И макар предаването да има за цел да отличи любими съвременни личности, в него няма да липсва и здравословна доза забавления. Четирима панелисти ще коментират любимците, които публиката е посочила – трима постоянни и един гост, според съответната категория. Големият финал ще е на 16 декември, когато ще стане ясно кой е любимецът на България.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

- Реклама -