Галена пусна снимка от ваксинирането си (СНИМКА)

blank
Снимка: Facebook
- Реклама -

Затварянето на заведенията удари доста лошо поп-фолк звездите, затова те предприемат мерки в опит да избегнат следващо такова

Топ звездата на „Пайнер“ Галена реши да се ваксинира срещу коронавирус и сподели с почитателите си в социалните мрежи цялата процедура, пише Блиц.

Чалга дивите са решили да си поставят ваксина и да дадат пример на многобройните си почитатели, за да може ваксинацията да се засили и да не се стига до нова затваряне на заведенията, което силно притеснява звездите.

- Реклама -

Изпълнителите треперят от страх да няма трето затваряне на нощните заведения и финансите им отново да секнат. Затова голяма част от тях са решили да си поставят ваксина и да агитират почитателите си да сторят същото. Наскоро Емануела заяви, че след месец също ще се „боцне“.

Галена е сред първите родни звезди, които бяха покосени от китайския вирус, който промени света из основи. През 2020 г. след участие на абитуриентски бал тя се зарази и изкара болестта доста тежко. Тя е и една от малкото в бранша, която не подценява опасността на заразата.

Затова е и сред първите ваксинирани чалга певици у нас. Запознати издават, че имала желание и по-рано да стори това, но изчакала докато не изчезнат натрупаните антитела от преболедуването. Галена сподели кадър от болницата, където е поставила ваксината, но не издава коя от предложените ваксини е избралa.

blank
Снимка: Инстаграм
- Реклама -