Премиерът е на посещение край морето. Каква е причината

31
blank
Кадър: Facebook
- Реклама -

Днес премиерът Стефан Янев гостува в Балчик. Очаква се да се срещне с кмета Николай Ангелов, съобщават от правителствената пресслужба. Министър-председателят ще посети също Историческия музей и Художествената галерия в Белия град.

След срещата с общинското ръководство, ще запознаем министър-председателя с находките от храма на Кибела, открит през 2007 година случайно в Балчик при изкоп за частен строеж, както и с артефактите от гробницата на римския лекар жрец, намерени преди повече от 100 години при първите археологически проучвания в Балчик, разказа директорът на Историческия музей Радостина Енчева. В градската галерия служебният премиер ще разгледа постоянната експозиция от фонда, с акцент реставрираните картини на старите майстори, предаде Радио Варна.

Вчера министър-председателят Стефан Янев бе на посещение във Варна за Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021. В неделя ще участва в отбелязването на 184-ата годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Премиерът ще присъства на панихидата, която ще бъде отслужена в църквата Света София в столицата от 18 часа.

- Реклама -
- Реклама -