Мария Илиева е минала през 9-те кръга на ада по време на втората си бременност

blank
Снимка: Instagram

Певицата Мария Илиева наскоро роди второто си дете, но бременността и е била далеч от прекрасна. Тя се е сблъскала с доста трудно, за да дари живот на дъщеря си София.

Момиченцето дойде на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, докато го е носела, майката е наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати, цитирани от „Уикенд“. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе. Именно затова звездата изчезна от общественото пространство още през октомври – в момента, в който е станало ясно, че очаква дете.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата треперела от притеснение, че може да се зарази и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за семейството ѝ хора. А дали звездата наистина е била в САЩ? По-вероятно е да е казала това само за да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата въобще не е пътувала. Позволила си е да напуска дома си само за да ходи на медицински прегледи.

Това доброволно отшелничество приключило чак към 9-тия месец на бременността, когато детето вече е било извън опасност. Именно тогава Мария Илиева започна отново да се появява в медиите, разказвайки колко прекрасен е таткото на бебето и колко щастлива се чувства тя до него. За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова „Остани тази нощ”.

За щастие, проблемите през бременността вече са минало, а Мария и мъжът ѝ Александър вече се радват на хубаво здраво детенце. Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният ѝ син, който носи същото име като актуалния мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е много по-млад от звездата и се раздели с нея много скоро след раждането.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

По публикацията работи: Мариела Анастасова