След удар от електрически скутер: Почина актрисата Лиза Бейнс

1156

Американската актриса Лиза Бейнс е починала днес. По рано този месец тя получи сериозна травма на мозъка, след като бе прегазена от електрически скутер в Ню Йорк

Причина за кончината на 65-годишната звезда са тежки наранявания, получени по-рано този месец. Тя беше прегазена от електрически скутер на 4 юни в Ню Йорк, в следствие на което получи сериозна травма на мозъка.

Бейнс била прегазена докато отивала към ресторант в Горен Уест Сайд, където трябвало да се срещне със съпругата си – Катрин Кранфорд. От полицията съобщават, че актрисата била премазана от водач, който не спрял на червен светофар.

 

 


Лиза Бейнс е родена през 1955 година.Тя беше номинирана за Награда за драматично бюро за най-добра актриса в представление през 1984 г. в спектакъла “ Не е ли романтично?“ и спечели 1981г.

Световна награда на театъра за изпълнението й като Алисън Портър Извън Бродуей в Погледни назад в гняв. Във филма тя се появи в Коктейл (1988), Писатели на свободата (2007), Отиде момиче (2014) и като Холис в Лек за уелнес (2016).

 

По публикацията работи: Ралица Димитрова