Убиецът на Милен Цветков е употребил три вида наркотици преди катастрофата

blank
кадър: YouTube
- Реклама -

Според химическата експертиза Кристиан Николов е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 вида наркотици

Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков миналия Великден. Заради намерените наркотици в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата го обвини, че умишлено е причинил смъртта на журналиста.

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 вида наркотици, предаде Нова.

- Реклама -

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Милен Цветков Менко Менков коментира:

„Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез паста, специална, успокоителна за зъби или чрез чай, какъвто той бил употребявал, каквато беше тезата в досъдебното производство в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата“.

По публикацията работи: Ралица Димитрова

- Реклама -