Категорично: Вежди Рашидов няма да бъде депутат от ГЕРБ

151

Вежди Рашидов няма да участва ви листите на партия ГЕРБ на предстоящите избори за народни представители, които ще се проведат на 11 юли.

Той заявява, че е бил пет мандата депутат и се оттегля от политиката, за да даде път на младите. „Време е младите хора да започнат да поемат своя път“, каза още Вежди Рашидов. На въпрос дали окончателно се оттегля от политиката, той отговори, че ще съобщи допълнително когато реши дали ще направи това. Заради катастрофата, която претърпя преди 2 седмици той няма да помага в предизборната кампания на ГЕРБ, предаде „24 часа“.

В 45-ото Народно събрание Вежди Рашидов беше депутат от пловдивската листа на ГЕРБ. Очакваше се да се включи в листата и за изборите на 11 юли, но мястото му ще заеме общинският съветник от ГЕРБ в Пловдив Пенчо Малинов. Той е председател на пловдивската младежка организация на ГЕРБ.

Вежди Рашидов не е обявил дали се оттегля окончателно от политиката. Заради катастрофата, която претърпя наскоро, той няма да помага в предизборната кампания на ГЕРБ.