Бабикян: Чистка в мащаба, който е необходим, не се провежда (ВИДЕО)

73

Още политически престрелки

„Има проблем между демокрацията и Гешев. Има проблем между българските граждани и Гешев, както имаше подобен проблем и с Борисов. Но Борисов вече е в Банкя при зайчарника”, заяви Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!” в студиото на „Здравей, България” по NOVA.

„Гешев, понеже все още се намира на работното си място, изглежда убеден, че може да спре всяка проверка и да ѝ противостои”, коментира Бабикян действията на прокуратурата спрямо комисията, която проверява сигналите за подслушвания на политици.

„Онзи ден назначиха нов шеф на ДАНС, викат и него. Преди два дни, нов шеф на ГДБОБ, викат и него. Положението е: когото назначат и бива привикван, в смисъл ставаш моментално виновен”, смята Бабикян.

„Това прилича на саботаж от страна на г-н Гешев и българската прокуратура”, каза Бабикян.

„Чистка в мащаба, който е необходим, не се провежда. Не знам защо дрийм тийма на Делян Добрев шества из цялата енергетика”, коментира Бабикян. „Има перце, няма метла. Следвам парите – местата, където потъват в България”.

„Калинките на ГЕРБ са накацали от 12 години. Това не е чистка. В момента се взимат отпуски по 4-5 месеца, за да се закрепят в своето феодално владение и да не мръднат оттам. Това е окопната война на ГЕРБ”, заяви Бабикян.

„Ако промяната стане подмяна, ще ни видите веднага на площада”, предупреди Бабикян.

По публикацията работи Снежина Раева