Милица Гладнишка се стопи с 25 кг. Вижте как

blank
Снимка: Facebook
- Реклама -

Милица Гладнишка няма как да не предизвика усмивка и искрено забавление не само от театралната сцена, а както можем да се убедим всеки понеделник – и от тази на „Като две капки вода“, където участва.

Наскоро преди да излезе за поредното си ефектно музикално превъплъщение, атрактивната брюнетка събра погледа на водещия Герасим Георгиев-Геро, като му призна, че е свалила цели 25 килограма.

Със сигурност вече е видимо и от предишните лайфове на шоуто, че актрисата е доста по-пъргава и пластична от обикновено – най-вече, когато трябваше да влезе в обувките на рапъра 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова.

- Реклама -

„Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите“, пошегува се в миналия лайф с нея Геро, а тя му отвърна в типичен стил: „Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25“.

„Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?“, продължи да затапва Геро Милица, докато се усмихва звучно и широко, с което й за пореден път потвърди, че е смъкнала доста излишни килограми от себе си.

Любопитна подробност е, че през годините досега името на Милица Гладнишка неведнъж е било намесвано по темата за отслабването с различни билки, препарати и хранителни режими, припомня БЛИЦ. В крайна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала участие в нито една такава реклама. Нещо повече – тя дори не спазва диети, а отслабването си дължи единствено на много динамика и ангажименти в ежедневието си.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца“, потвърди „режима“ си брюнетката.

Наскоро Милица представи и песента си „Завръщане“, а освен това подготвя и проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера, заради който й предстоят активни репетиции.

- Реклама -