Жена събира падналата си коса в продължение на една година.Вижте какво направи с нея (ВИДЕО)

153

Жена успя да направи свои собствени екстеншъни от косата, която и е паднала през последната година, пишат от сп. Daily Mirror

Тя е успяла да събере повече от 21 милиона гледания в TikTok с видео, което показва как събира падналата коса в торбичка и как прави от нея екстеншъни.

Жената установила, че на ден от косата ни падат между 40 и 200 косъма. След това тя изчислила, че за една година губим около 36 600 косъма.

И така тя си поставила предизвикателство да събере всичката паднала коса, която намери.

Жената започнала предизвикателството преди повече от година и оттогава е събрала толкова много коса, че е в състояние да направи свои собствени екстеншъни.

Винаги, когато забелязвала коса, лежаща наоколо, независимо дали е под душа, на пода или по дрехите си, тя не забравяла да я вземе.

След това тя поставяла косата си в пластмасови торбички, които могат да се запечатат.

След като е събрала достатъчно коса, тя се заела да  залепи един по един всеки косъм върху двуцветна лента.

После тя  ги залепяла един по един върху двустранна лента. Тя демонстрира поставянето на DIY удължителите  в скорошно видео. Това обаче се оказа доста голямо предизвикателство, тъй като лентата натежаваше по косата.

Видеото предизвика и редица коментари в социалните мрежи.Докато някои хора бяха объркани защо жената събира косата си, други, бяха изкушени да я изпробват предизвикателството сами.

Един човек каза: „Объркан съм какъв е смисълът от това.“

Друг пише: „Йо, мисля, че това е добра идея да дарите по-късно!“

Превод: Редакция „Нова Вест“, Ралица Димитрова