17.4 C
София
неделя, август 25, 2024
Начало Любопитно Зловещо признание: Дядото на Шарън Стоун изнасилвал нея и сестра ѝ като...

Зловещо признание: Дядото на Шарън Стоун изнасилвал нея и сестра ѝ като деца

1367

Смразяващите признания актрисата прави в последната си книга

Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й  – Кели, са били насилвани секскуално като деца от дядо им. По думите й баба им е улеснила това, като ги е заключвала всички заедно в една стая. За случилото се тя призна в новата си книга  „Красотата да живееш два пъти“.

Дядото на Стоун умира, когато тя е на 14 години. За да се увери, че той наистина е мъртъв, го натиснала с пръст, докато е в ковчега, пише Dailymail.co.uk.

„Изпитах удовлетворение, че наистина вече всичко свърши“, разказа актрисата.

Като дете Шарън Стоун била изключително надарена. Тя завършила втори клас, когато била едва на пет години. В книгата си тя говори и за инсулта, който получи, когато беше на 43 години. Тя споделя, че преживяването близо до смъртта я прави по-спокойна.

„Научих се да виждам нещата по различен начин. Научиха ме животът и смъртта“, каза още тя.

Актрисата описва, че докато е била в болницата, видяла трима приятели, които вече са били починали, и искали да бъде с тях, но тя отказвала, като вместо това се придържала към живота. Стоун е спасена с операция, продължила седем часа.

Стоун пише в края на книгата си: „Научих се да виждам нещата по различен начин. Научих това от умирането, от живота и от това, което често ме наричат: „Последната жива филмова звезда “.

По публикацията работи Снежина Раева