Мъж се заключи в дома си, след като наръга свой близък

213

Полицаи задържаха 52-годишен мъж, барикадирал се в дома си, след като наръгал с нож свой близък и оказал яростна съпротива. 

Вчера, около 16:55 часа е получен сигнал от ЦСМП-Ямбол, за приет възрастен мъж, наранен с нож в областта на гърдите. След медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение, по собствено желание. Пред служители той обяснил, че е наранен от свой близък, в имота му в Ямбол, информира NOVA.

Насочените към местопроизшествието полицейски екипи установяват, че на адреса се е заключил 52-годишен мъж, който отказвал да комуникира и да им съдейства. Предприети са незабавни действия за отцепване и обезопасяване на района.

Около час по-късно, в резултат на прецизно планирани действия от служители от ОДМВР – Ямбол, със съдействието на служители от сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР – Сливен, мъжът е неутрализиран и задържан, въпреки оказаната от него съпротива. Изясняването на всички факти и обстоятелства по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

По публикацията работи: Мариела Анастасова