Деми Ловато призна, че е била изнасилена в тийнейджърските си години

306

Американската поп-певица Деми Ловато призна, че е в тинейджърските си години е била изнасилена, докато е работила в канала на Дисни

Певицата не сподели кой е бил извършителят, но каза, че „е трябвало да се вижда с този човек през цялото време“. Въпреки че Деми Ловато е разкрила какво се е случило, престъпникът не е бил наказан, пишат от The Guardian.

Разкритията бяха част от по-обширна история, разказана от певицата в нейната документална серия в YouTube „Demi Lovato: Dancing with the Devil“, чиято премиера бе в SXSW във вторник

Поредицата е посветена на живота ѝ и обръща специално внимание на свръхдозата от 23 юли 2018 г., след която Ловато се озовава в болница и по нейни собствени думи е близо до смъртта.

В  интервютата, заснети през 2020 г., Ловато разказва неизвестни до момента истории от своето минало.

В една от тях тя разкрива, че е била жертва на сексуално насилие от страна на своя наркодилър, в нощта, в която е открита със свръхдоза наркотици.

„Когато ме намериха, бях гола, посиняла. Буквално ме беше оставил да умра, след като се беше възползвал от мен“ разказва певицата.

За съжаление това далеч не е първата травма от насилствен сексуален контакт на певицата.

„Когато бях тийнейджърка, бях в много сходна ситуация. Изгубих девствеността си при изнасилване“, разказва Деми Ловато във филма.

Певицата признава, че тя и предполагаемият нападател са имали връзка по това време, но уточнява, че ясно му е показала, че не е готова да загуби девствеността си.

Ловато пробива с филма на Disney Channel „Camp Rock“ през 2008 г. По онова време както партньорите ѝ във филма – братята Джонас, така и тя, Селена Гомес и Майли Сайръс носят публично пръстени, които символизират, че няма да правят секс преди брака.

„Бях част от онази група  на „Дисни“, които публично казваха, че чакат първо да сключат брак. Нямах романтичен първи път“, споделя Ловато.

След преживяното ѝ се налагало често да вижда мъжа, заради което спряла да се храни и се опитала да се справи с преживяното по други начини – със самонараняване, повръщане и други. Булимията ѝ станала толкова тежка, че започнала да повръща кръв.

Разкрила случилото се пред „възрастни“, но казва, че извършителят нямал никакви неприятности след това. А в думите ѝ има намек, че става дума за човек в киноиндустрията.

Превод: Редакция „Нова Вест“, Ралица Димитрова