Легендарната певица Тина Търнър се сбогува със своите фенове (ВИДЕО)

270
Снимка: Facebook

Легендарната изпълнителка Тина Търнър се сбогува с феновете си в трогателен нов филм, който показва как е преодоляла болезненото си минало и най-накрая е намерила своето щастие

В пълнометражния документален филм, озаглавен просто Тина, певицата за пръв път поглежда назад към по-младите си години, изпълнени с много борба и болка, но и истинска любов и световна слава, пишат от The Sun.

През последните години 81-годишната изпълнителка е претърпяла инсулт, лекувала се е от онкологично заболяване и бъбречна недостатъчност, довела до трансплантация на бъбрек през 2017 г.

Певицата разкрива, че страда от посттравматично разстройство вследствие на домашно насилие, на което е била подложена по време на брака с първия си съпруг Айк Търнър.

Затова Търнър иска да прекара последните години от живота си далеч от камерите.

 Заедно с певицата, в документалния филм  участва и вторият й съпруг, 65-годишният Ервин Бах.

„Тя каза, че отива в Америка, за да се сбогува с американските си фенове и да сложи край на кариерата си. Мисля, че този филм и тази премиера са финалът “, призна Бах, имайки предвид специалното шоу, посветено на Тина Търнър, чиято премиера беше на Бродуей през 2019 г.

 

По публикацията работи: Ралица Димитрова