Как да разберете дали имате „корона за безбрачие“?

81
blank
Снимка: Pixabay

Има дами, които отчаяно искат да задържат любовта до себе си, да сключат брак и да живеят щастливо, но все нещо се случва и не успява. Може ли да има проклятие, което да влияе на осанката на някои жени.

Короната на безбрачие е проклятие, увреждане, влияние на тъмната магия върху живота на човека, в резултат на което започват редица сериозни проблеми по отношение на противоположния пол. Подобна нагласа, ако тя наистина засяга живота ви, трябва да бъде разпозната в зародиш, тъй като с течение на времето ефектът от проклятието само ще се засили.

Впоследствие човекът, на когото е наложена короната за безбрачие, ще загуби най-добрите си години, без никога да знае взаимното прекрасно чувство на любов. За да направите това, трябва да сте наясно с основните признаци на безбрачна корона при жените, за които ще разкаже тарологът Саона.

Ако короната на безбрачие наистина е наложена на едно момиче, около нея се образува вакуум, който скрива енергията й от погледа на мъжете. Те сочат празно, не забелязват нейната външна красота, женственост, естествена женска енергия, която привлича мъжа.

Има редица признаци, които показват печата на самотата:

Околните мъже изобщо не ви забелязват.

Бездетност, нежелание на мъжете да имат деца от вас.

Липсата на не само сериозна връзка, но и всякаква връзка с противоположния пол.

Ако има любовни връзки, тогава всички те са нестабилни, краткосрочни и приключват почти моментално, докато раздялата винаги е особено болезнена.

Понякога короната на безбрачие настига собственика заради неуспешните й стремежи сама да използва заклинанието на черната магия. Заклинанията за самолюбие, налагането на щети, дори искреното желание за провал на съперник може да ви наложи корона на безбрачие.

Ако вече сте били женени, тогава върху вас няма корона за безбрачие, дори ако бракът не е бил увенчан с успех.

Ако чувството на искрена любов не ви дойде, не сте в състояние да бъдете обичани, не можете да създадете семейство или да имате деца, това е сигурен знак, че момичетата и жените имат безбрачна корона.

В нашия живот има ситуации, когато самата жена пренебрегва мъжете около себе си, не иска да мисли за тях и не показва желание за общуване. Съответно енергията на привличане се променя към по-лошо. Ако все още сте склонни да вярвате, че неприятностите не произтичат от вашите собствени комплекси, големи очаквания и изисквания, можете да проверите за проклятието на безбрачие по следния начин.

В продължение на седем дни, от сряда до сряда, носете, при никакви обстоятелства, дори за части от секундата, сребърния пръстен на безименния пръст на лявата си ръка.

След три дни го извадете вечер и поставете пръстена в чиста чаша вода. Оставете пръстена във вода за една нощ. Пресечете на следващата сутрин, изсипете водата в малка тенджера или черпак и оставете пръстена и водата да заврят.

Ако на повърхността се появи пяна, дори в малки количества, страховете ви са били правилни. За съжаление вие ​​сте нещастният притежател на проклятието на короната на безбрачие. Ако изобщо няма пяна, това е добър знак и няма за какво да се притеснявате-jenata.blitz.bg