Жестокост: Жена уби жираф и го превърна в трофей

blank
снимка: Pixabay

По повод Свети Валентин обикновено двойките си подаряват бонбони, цветя, романтична вечеря и т.н. Други обаче си правят малко по-нестандартни подаръци. Така мъж от Южна Африка подари на съпругата си лов, при който тя уби 17-годишен мъжки жираф и се похвали в социалните мрежи.

32-годишната Мерелис ван дер Мерве съобщи в социалните мрежи, че мъжът ѝ е похарчил над 1700 евро, за да ѝ осигури въпросното ловуване, тъй като именно ловът е нейната най-голяма страст, предаде Novini.bg.

След като поваля плячката си, Мерве позира с трупа на жирафа с пушка в дясната си ръка, а по-късно в друга своя снимка жената позира и със сърцето на животното, питайки последователите ѝ дали някога са се чудили колко голямо всъщност е сърцето на един жираф.

Щастлива съм от подаръка, който получих за Свети Валентин, отбелязва Мерелис ван дер Мерве, разкривайки пред ужасената си аудитория, че обмисля да направи килим с кожата на своя трофей.

Жената, която ръководи ферма за цитруси в провинция Лимпопо в северната част на Южна Африка, заяви, че смъртта на жирафа „създаде работа за 11 души този ден“ и „много месо за местното население“, съобщава в-к „Мирър“.

Много от потребителите в социалните мрежи осъдиха проявената от нея жестокост и дори я обявиха за социопат, но 32-годишнатата Мерве не им обърна никакво внимание, посочвайки единствено, че ловът е в кръвта ѝ още от най-малка, когато е ловувала лъвове, леопарди и слонове.

- Реклама -