Младата майка Нели от Каварна се нуждае от средства за поредния етап от химеотерапията си

264

Тежката съдба продължава да преследва младата майка Нели Маринова от Каварна

Въпреки коварната диагноза и болестта, с която се бори обаче, тя не се отказва. С 30-годишната жена ви запознахме още миналата година. Тя е майка на едно прекрасно момченце – Боби, което се ражда без ръчичка и впоследствие се сдобива с протеза.

Припомняме, че именно майката се грижи за детенцето, което няма как да се обслужва без нейна помощ, съобщиха от „Про Нюз Добрич“ В момента Нели се намира в Турция за четвъртата поредна вливка химиотерапия, но изследванията отчитат лоши показатели. Заради това тя трябва да бъде първо стабилизирана. Преливат й кръв и тромбоцити, понеже стойностите на хемоглобина и тромбоцитите й са много занижени.

В социалната мрежа Facebook жената написа, че след 21 дни предстои нова вливка, но тя не разполага с необходимата за нея сума. Нели посочва, че са и останали едва 2000 лв, а й трябват още поне 7000 евро. Тя апелира:

Моля Ви да ми помогнете, знам че сте до мен в тази тежка битка за моя живот и искрено се надявам и сега да се случат нещата и да не се налага да прекъсвам химиотерапията. Общо остават да се съберат 28 000 евро или около 55 000 лева и това е само за вливките, не слагам допълнителното лечение, което ми правят в момента и за което вероятно ще ми искат допълнителни пари, които аз нямам в банковата сметка.

Начините, по които можете да помогнете на Нели, са:

Дарителска Банкова сметка:

BG30BPBI79384061908401

Пощенска банка

BIC: BPBIBGSF

град Каварна

PayPal: n.marinova7@gmail.com

Жената благодари на всички, които са до нея в тази трудна битка и продължават да я подкрепят.

 

По публикацията работи: Зорница Буковска