Въпреки забраната: Фирма си организира Коледно парти в механа (ВИДЕО)

382

Въпреки наложената забрана за заведенията и струпването на хора, фирмено парти е било организирано в механа във Велико Търново дни преди празниците

Затворени заведения масово организират фирмени коледни и новогодишни партита. Въпреки сигналите се оказва, че е много трудно да се хванат на място и празнуващите, и собствениците. Екип на Нова телевизия е успял да засече подобен род празничен банкет във Велико Търново.

Едно от заведенията в града е работило тайно. Те са се опитали да се свържем с управата на посочения телефон, но без успех. Подаден е сигнал в полицията. За броени минути на място са пристигнали три патрулни автомобила. Повече от 30 минути обаче никой не е отворил. Около 22.00 ч. управителят на заведението все пак е пристигнал.

До полунощ са съставени 20 акта на празнуващи на стойност от 300 лв. Акт и глоба от 3000 лв. е получил и собственикът на заведението. Освен 20-те присъстващи на фирменото парти с тях е имало диждей и още четири души персонал. На излизане от заведението хората са отказали коментар.

След преждевременното приключване на празника в механата, заведението беше запечатано.


Видео: NOVA

 

По публикацията работи: Моника Цанкова