Съвети за коледни подаръци: Тази година заложете на онлайн пазаруване

1054

Предколедната еуфория вече започна и е време да се впуснем в търсененто на перфектните подаръци. Когато започнете с предколедното избиране тази година, по-скоро заложете на онлайн пазаруването вместо на претъпканите молове. Така ще си осигурите пълна безопасност, но и ще спестите време.

Освен това интернет алтернативите за пазаруване стават все по-разнообразни. Astratex.bg, например, отдавна продава не само бельо, но и дрехи и аксесоари. Така на едно място ще намерите красиви и полезни коледни подаръци.

ЗА ДАМИТЕ

Най-добрият подарък за дамите е винаги бижу. А какво по-красиво бижу от удачно избраното бельо! Може да подарите на дамата си секси нощничка, а ако знаете и правилния размер не се колебайте да добавите подходящи сутиен и бикини. Мъжете също трябва да помислят и какво би харесала дамата, а не само какво той самият би харесал. Много приятен вариант за подарък е и елегантен халат, в който половинката ви би се чувствала красива и секси. За приятните вечери у дома, пък, можете да й подарите топъл халат от микроплюш, в който тя неминуемо ще се чувства уютно. Дамите, които са любители на спорта, пък, ще се зарадват на удобен клин от функционални материали. 

ЗА НЕГО

На мъжа-спортист можете да подарите спортно облекло като спортен комплект, суитшърт или ветровка от функционални материали, които позволяват на тялото да диша и отвеждат потта далече от него. Можете да добавите към тях и спортно бельо от органични материи, така, че половинката ви да се наслади на пълно удобство.  Ако пък мъжът до вас обича спокойствието на дома, той ще бъде доволен, ако получи качествен халат от микроплюш, който ще го топли в студените вечери, или пък мека и удобна пижама. Не забравяйте и за универсалните и практични подаръци като удобни и интересни чорапи, шорти или боксерки

ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

Децата ще оценят меките подаръци, които са с правилния цвят, любим герой или супер готини мотиви. Спокойно можете да закупите за малчуганите детска тениска, топъл суитшърт или пижама. Изберете модел, който би паснал и на двата пола. В повечето случай разликата е само в цвета и няма гаранция, че момиченце няма да хареса синя пижама, например. Можете да заложите и на мек халат в неутрален цвят като сиво например. Ентусиазъм могат да събудят и чорапи със забавни мотиви или любими анимационни герои. 

Всички изброени подаръци можете да намерите на Astratex.bg. А сега може да ги закупите и с до 70% намаление в Black Friday секцията на сайта.