Коронавирусът застигна и Митьо Пищова: Бохемът е в болница

blank
Снимка: Facebook

Все още не е ясно къде точно се е заразил 

Вечният бохем от Велико Търново Димитър Маринов, по прякор „Митьо Пищова“, също бе  застигнат от коронавируса, предаде „Борба“.

Любимецът на народа, както самият той се нарича, е диагностициран преди по-малко от седмица, като заради влошеното си здравословно състояние се наложило да бъде хоспитализиран. В сряда е приет в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, където е и към момента. Родният донжуан е настанен в лечебницата с притеснителни жизнени показатели.

65-годишният любител на манекенки успя да преживее няколко инфаркта преди години, възпаление на коляното, отравяне на кръвта и ред други здравословни проблеми. За да се спаси от фатален край, Митьо Пищова предприе стриктна диета, благодарение на което смъкна десетки килограми и се втали в ханша.

Къде се е заразил известният търновски чешит, не е ясно, но малко преди да бъде установено, че е инфектиран, той прекарал няколко дни в специализиран хотелски комплекс за рехабилитация и профилактика в Павел баня.

През лятото отново се бе ангажирал да организира конкурс за красота на морето и дори бе пуснал обява, че си търси приятелка срещу заплащане.

- Реклама -