Стряскащи подробности: Майката, убила двете си деца е била сексуално насилвана от дядо им

blank
Снимка: Pixabay
- Реклама -

Излязоха нови факти за живота на майката, която уби двете си деца в Сандански. Адвокатът й обяви, че младата жена е насилвана сексуално то бащата на съпруга си.

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца, остава за постоянно в ареста. Това реши днес съдът. Невръстните деца – момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък, предаде „24 часа“.

Адвокатът на обвинената заяви, че майката години наред е била малтретирана физически от мъжа й. Освен това тя е била сексуално насилвана от нейния свекър.

- Реклама -

Снощи десетки жители на града се събраха, за да почетат паметта им. В Сандански всички коментират двойното убийство. В социалните мрежи потребители обвиняват 32-годишната Кристина, но има и такива, които не я винят.

„Лесно е да обвиняваме хората. Не е редно да говорим, когато не сме наясно със ситуацията”, смятат част от жителите на града.

Местните настояха институциите да обръщат много повече внимание на сигналите за домашно насилие. Погребението на децата се състоя в събота сутрин.

- Реклама -