Събраха ли се отново Андреа и Кобрата? (СНИМКИ)

blank
Снимка: Instagram

Изпълнителката публикува снимки в социалните мрежи, на които присъства и бившата й половинка Кубрат Пулев

Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се породи след последните публикации на певицата в социалните мрежи. Блондинката се показа заедно с Кобрата, качвайки техни общи снимки във „Фейсбук“ и „Инстаграм“. Кадрите са от реклама на водка.

На едната от снимките Андреа е прегърнала Кубрат и е добавила загадъчен текст: „Водката, която сплотява“.

blank
Снимка: Facebook

Към друг от кадрите фолк певицата пише: „За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални!“.

Фотосесията им разбуни духовете и последователите на Андреа логично я попитаха дали двамата не са отново заедно след шумната им раздяла преди месеци. Припомняме, че през лятото наранената блондинка публично обяви, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи.

„Вземете се оженете най-накрая! Ту се разделяте, ту се събирате… Това е любов!“, обръща се към Андреа една от последователките й в „Инстаграм“.

Слуховете, че певицата и Пулев отново са заедно, се засилват още повече от самата нея. Съвсем скоро блондинката качи още една интересна публикация. Андреа призовава желаещите да си закупят специална фланелка на Кобрата, поставяйки линкове към официалния му сайт, откъдето могат да се снабдят с фенски артикули от марката на боксьора.

 

Източник: show.blitz.bg