Гала отказа да пие предписания й антибиотик за COVID-19

blank
Снимка: Instagram

Водещата приема витамини и е категорична, че ще продължи да го прави

И Гала влезе в статистиката на заразените с Ковид-19, след като си направи PCR тест миналата седмица. Водещата е имала симптоми, а личният ѝ лекар е предписал дори антибиотик, който обаче тя отказва да приема.

Блондинката е категорична, че остава на витамини, и то в щедри количества, пише woman.bg. Оказа се, че водещата приема витамин А, D, цинк, кверцетин, селен и мелатонин.

Гала признава, че не среща подкрепа от страна на близките си за решението си да откаже антибиотика. Заявява, че го прави „на своя глава“, тъй като за момента минава леко през вируса, а антибиотиците са за преборване на бактериални инфекции. Самата тя не вижда смисъл от лечението с антибиотик.

В предаването, което в момента Гала води от хола си, тя обясни, че се чувства добре и има вкус и обоняние, за разлика от повечето боледуващи от Ковид-19. За сметка на това обаче я измъчва силно главоболие, което трудно се влияе от медикаменти.

Засега половинката на Гала, Стефан, е добре и не проявява симптоми, макар и двамата да делят не само един дом, но и едно легло. Водещата обаче е силно притеснена за възрастната си майка.

Очакваме съвсем скоро Гала отново да ни радва от телевизионното студио, а коронавирусът да остане в миналото.

 

View this post on Instagram

 

Отиваме на кОпоооон🥳🍾💃

A post shared by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on