С кого отпразнува Трифонов рождения си ден и какви подаръци получи?

blank
Кадър: bTV

Последните години водещият предпочита да прекара празника само с най-близките си хора

Причината популярният тв водещ и лидер на партия е не само в желанието му да избяга от показността, но и в липсата на житейска половинка.

6 години след раздялата си с бившата танцьорка от балет „Магаданс” Мартина Огнянова, Трифонов не се е показвал публично с друга жена.

И тази година, както и на предишните си рождени дни, Трифонов предпочел компанията на майка си Здравка, сестра си Петя, съпругът й Владимир и племенникът Теодор.

През ноември 2017 г. той преживя една от най-големите трагедии в живота си – загубата на баща си Тодор и оттогава спрял да празнува в големи компании. Тази година Слави събрал най-близките си хора в един от най-квалитетните рибни ресторанти столицата. За да избегне любопитните погледи, шоуменът наел цял салон, където семейството му се усамотило, пише „Уикенд“.

Въпреки предупреждението да не му носят подаръци, те все пак избрали един със сантиментална стойност – модерните напоследък за всеки заклет меломан винилови грамофонни плочи с произведения на любимия му Густав Малер.

Шоуменът получил много подаръци в офиса си от рекламодатели и свои почитатели. Колегите му също се отчели с дар, който всяка година все по-трудно избирали, тъй като шефът им си имал всичко.

 

- Реклама -