Луна нападната от Динко, докато била гола в банята

305

Кадър: НОВА

Луна се появи в студиото на „На кафе“ с тъмни очила и се оправда, че е получила алергия от осветлението в къщата на Big Brother Most Wanted.

Зрителите са бесни от това, че певицата беше увила българския трибагреник около врата си, вместо да сложи по – подходящ за възрастта и’ бабешки шал. „Звездата“, която беше изритана преди две вечери от къщата, заяви, че е подготвила сценарий, който добре е изиграла. Според думите и’ тя е показала това, за което и’ е било платено и е изобличила истинската същност на съквартирантите.

Припомняме ви, че Биг Брадър беше принуден да изгони певицата, заради агресивно поведение към другите участници.

Луна не призна, че играта я е надцакала и е била принудително изхвърлена и каза, че си е тръгнала по собствено желание и багажът и’ е бил приготвен часове преди, да обявят изгонването и’ от къщата.

„Научих се да се бия, за да мога да се защитя от едни агресивни паразити, които не изтрезняваха. Единствено аз и Джино не пиехме алкохол. Константин лично ми каза, че е наркоман“, бяха думите на пишман певицата.

Не липсваха и предположения за конспирация. Луна обвини Биг Брадър, че предисторията не е показана и има монтаж.

„Динко нахлуваше в банята, докато бях гола. Той ме давеше и пребиваше. Връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Всичко това е от първия ден. Аз няма как да се боря физически с тези мъже. Когато са пияни, единствения подход е да се защитя.“, оплака се шуменката.