Тази вечер финалистите на Вип Брадър ще се сблъскат с мнението на феновете си. Вижте какво ни очаква още (ВИДЕО)

74

Тази вечер от 21 часа ще бъде последният дейли епизод на ВИП Брадър 2017. В него съквартирантите ще се сблъскат за първи път с реалностат и мнението на зрителите.

Финалистите ще се изправят очи в очи с хората, които са ги подкрепяли и са им помогнали да стигнат на финал. Всеки един от звездните съквартиранти ще разполага с определено време, в което да говори със своите фенове, за да получи от тях подкрепата, от която се нуждае преди последната крачка в шоуто, или пък забележки и критики за своето представяне.

Освен тези емоции финалистите ще отворят сърцата си за една благородна кауза. Фолк певицата Анелия ще влезе в Къщата, за да им разкаже повече за нея. Звездите ще трябва да отговарят на въпроси, които имат за цел да запознаят зрителите с проблемите, свързани с изоставени и бездомни кучета, както ѝ с възможността всеки желаещ да си осинови такова. Настроението ще бъде допълнително приповдигнато благодарение на сладките кученца, които ще се присъединят към компанията на финалистите в Къщата.
На полуфинала снощи излязоха Сашка, Енджи и Дани Петканов, а тази вечер ще видим реакциите на Александра след неочакваното за нея решение на зрителите.

За титлата „Любима звезда на България“ на финала в петък от 20:00 часа, ще се борят Алекс, Марги, Тото, Джулиана и Мегз.