Самолет кацна аварийно заради гневна пътничка. Ето каква е причината

32

Цял полет на Катарските авиолинии усетил гнева на пътничка, която узнала на борда, че съпругът ѝ я е мамил.

Според информация на The Times of India жената била под влияние на упойващи вещества. Тя успяла да отключи телефона на съпруга си, използвайки пръстовия му отпечатък, докато той спял в самолета. Случката се разиграла в неделя, 5-ти ноември, по време на полет от Доха до Бали.

Жената, която видимо била пияна или дрогирана, открила в телефона на съпруга си доказателство, че той ѝ изневерява. Пътници от същия полет споделят, че избухнала кавга и жената се сбила със съпруга си и с няколко от членовете на екипажа.

Тъй като екипажът не успял да се справи със ситуацията, пилотите насочили самолета за извънредно кацане в Ченай, Индия. Съпрузите иранци и малкото им дете били свалени от самолета в Ченай и полетът за Бали продължил. Семейството било качена на друг полет за Куала Лумпур, за да хванат оттам връзка за Доха, тъй като властите преценили, че не представляват заплаха за сигурността.

Катарските авиолинии излязоха с изявление, че поради политиката за поверителност не могат да коментират индивидуални случаи.

Източник:travelpulse.com

Превод и редакция: „Нова Вест“