Гадателката на Берлускони разкри бъдещето, което очаква България и света

31

Теодора Стефанова сподели бъдещето, което очаква България и света, според нея. В страната ни все повече ще се дискутира темата за увеличаване на заплатите и пенсиите.

Теодора Стефанова предрича, че догодина всички партии ще се обединят и ще представим много добър имидж на страната ни в Европа. По нейните думи България съвсем скоро ще влезе в Еврозоната и ще стане пълноправен член на европейското семейство. „Догодина и през следващата 2019 г. България ще има сериозен принос за справяне с емигрантската вълна, защото ще се изправим и пред този проблем.

Ще се приемат и много важни енергийни проекти”, прогнозира Стефанова пред Флагман. Според гадателката на Берлускони Европредседателството на България ще спомогне за развитие на рекламата в туризма. Това щяло да привлече още повече нови инвеститори. „Ще започне нещо да се случва в държавата, а не само да говорим за избори”, каза Теодора Стефанова.

Ясновидката коментира и темата за водното бедствие, което удари Бургаски регион преди седмица.

„Никой не е застрахован. Такива неща не могат да бъдат предсказани. Не казвам, че ще има наказани, но ще се вземат сериозни мерки и ще се дадат повече средства на пострадалите, за да си възстановят по-бързо изгубеното. Тези съоръжения ще бъдат контролирани и проверявани, за да не се допускат повече подобни бедствия. Случилото се наистина е голяма трагедия. Ще се сблъскваме с такива природни бедствия и катаклизми. Вода и огън ще се преплитат в целия свят и нас няма да ни подмине. Но аз не искам да предсказвам такива неща, предпочитам да давам позитивни прогнози”, заяви гадателската на Берлускони.