19-годишна разбра, че е бременна четири часа преди да роди

24

Снимката е илюстративна

Аз разбрах, че съм бременна в 9 часа вечерта, а в един и пет след полунощ вече държах бебето в ръцете си“, разказва 19-годишната Кони Уинтън от Южен Йоркшир.

Тя успяла да смъкне около 20 кг благодарение на фитнеса. Малко по-късно обаче загубените с много труд килограми отново започнали да се връщат, но Кони си мислела, че това са последствията от рязкото отслабване.

Тя изобщо не се досещала, че носи под сърцето си дете и продължавала да си живее живота, в който, освен тренировките във фитнеса, доста голямо място заемали и купоните, включително с алкохол, отбелязва Mirror, цитирани от novini.com.

Веднъж тя почувствала силна болка в долната част на корема и потърсила помощ в болницата. Лекарят започнал да изследва пикочния ѝ мехур, защото се усъмнил за инфекция, но доловил пулса на бебето на Кони. В продължение на цялата бременност Кони не е имала нито токсикоза, нито резки смени на настроението.

Тя не усещала никакви движения в корема си през последните седмици от бременността. Ето защо изненадата била огромна, когато лекарят обявил около 21.00, че тя не само е бременна, но и че вече е започнала да ражда.

Аз разбрах, че съм бременна в 9 часа вечерта, а в един и пет след полунощ вече държах бебето в ръцете си. Тези 4 часа станаха за мен 9 месеца бременност„, споделя младата родилка. Кони и приятелят ѝ Лиъм, който също е на 19 години, кръстили сина си Сет и твърдят, че се чувстват много щастливи.