Apple пуска нов революционен iPhone през 2020 година (СНИМКИ)

238

Корейските медии публикуваха информация, че Apple е започнала разработването на нов революционен iPhone, който ще бъде анонсиран през 2020 година.

Вече се появиха първите подробности за новото устройство, които звучат фантастично, пише kaldata.com.

Според тази информация, Apple е сключила договор с LG, в рамките на който двете компании ще работят съвместно върху създаването на гъвкав iPhone. Специално се подчертава, че мобилното устройство ще може да променя формата си и ще бъде нечупливо.

Съобщава се и че корпорацията от Купертино не желае да ползва услугите на Samsung, понеже се притеснява че производителят ще открадне новите технологии и ще започне да ги използва в своите мобилни устройства.

LG, специално за разработването на гъвкавите екрани в създала работна група, включваща нейните най-добри специалисти.

Останалите компоненти за новия гъвкав iPhone ще се изработват от компанията LG Innotek, която се заема с процесора, дънната платка, батерията и другите компоненти, които също трябва да бъдат гъвкави.

Вече се знае, че LG възнамерява да започне масовото производство на гъвкавите дисплеи LG през 2020 година и е много вероятно Apple да се обърне именно към нея и гъвкавият iPhone да бъде представен в същата година.