Това Новолуние ще ни накара да открием баланса в живота си

48

На 19 октомври ще навлезем в Новолуние във Везни

То ще бъде в критичен аспект с Уран, което означава, че вероятно ще станем свидетели на неочаквани и бързи промени. Бъдете с отворено съзнание и гъвкави, за да можете да се възползвате от всички възможности, които това Новолуние ще ви предостави.

Ще бъде добре да внесете баланс както в ежедневието си, така и между сърцето и ума си – именно това е темата на Везните. Всички си даваме сметка, че за да вземем най-доброто от живота, сърцето и умът ни трябва да работят в синергия. Често обаче се случва така, че мислите ни превземат всичко, което сме, а на заден план остават интуицията и мекотата, които сърцето ни би могло да внесе във всяка ситуация.

В ежедневието е много вероятно това Новолуние да ви помогне да разберете как да разпределяте енергията си. Ако нещо взима твърде много от нея или пък не успявате да се справите с всичко, Новолунието във Везни ще ви „принуди“ да внесете баланс. От друга страна, ако протакате някакъв проект или пък ви е трудно да се отдадете на важно решение в живота си, това Новолуние ще ви помогне да балансирате енергията си и да станете по-дейни.

От особена важност е да следите знаците от Вселената, защото ако в живота ви няма почти никакъв баланс, Новолунието може да ви накара да се чувствате разпилени или хаотични. Именно знаците, които ще получите в този период, ще ви помогнат да се ориентирате откъде да започнете, за да внесете малко ред в ежедневието и мислите си.

Всяко Новолуние е време да посеете семената на нови идеи и вярвания, затова е добре да напишете на лист хартия до 10 желания. Те трябва да са положителни и да не са свързани с други хора.

Темите на Новолуние във Везни са: Хармония, изтънченост, баланс, любов, брак, партньорство, работа в екип, умения ни да преговаряме, да постигаме споразумения, да бъдем тактични и дипломатични.

Здравето – бъбреци, надбъбречни жлези , тазобедрена област, захарен диабет.

Примери: – Чувствам се вътрешно балансирана и спокойна.

– С лекота привличам правилната информация.

– Искам с лекота да проумея, че ние всички сме едно цяло и да отдавам моята подкрепа на другите.

Източник:woman.hotnews.bg