Пиян блъска жена в магазин, рита кучето и (ВИДЕО)

95

Заснетите кадри са от камера за видеонаблюдение в магазин за алкохол и цигари в София. Вижда се как влиза мъж, блъска жена, която в този момент звъни на тел. 112 за помощ и в същия момент вдига кучето й и го блъска с всичка сила в земята.

Самото видео има предистория. Минути преди това същият мъж нападнал продавачката на улицата пред магазина. Жената с кучето се притекла на помощ, тогава нападателят изритал кучето й, а тя го напръскала със спрей за самозащита. После влезнала в магазина заедно с продавачка, за да потърси помощ.

„Пиян и заплашващ мен и момичето, което работи в магазина в отказ да му се даде на аванта (в тетрадката на длъжниците). Останах да я защитя и не съжелявам! Имам достойнство и „топки“ за разлика от доста мъже!!!“, написа жената с кучето.

„Търся справедливост!!! Секси левентът се казва Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. шофирал пиян разбил паркирани коли и избягал от местопроизшествието … и бие барабана… Велик и недосегаем“, добавя младата жена, която разпространява кадрите с боя.

Видеото предизвика бурни и гневни реакции в социалните мрежи.

Вижте го: