Мистерия в небето над Америка и Австралия едновременно – има съмнения за извънземна намеса

47

Снимка: struma.bg

Засилващо се бучене от небето, завършило с „приглушен взрив”, изплаши до смърт жителите на град Уинстън Сейлъм в американския щат Северна Каролина.

Експлозията била толкова мощна, че накарала стъклата на прозорците да затрептят. Веднага след взрива полицията започнала да търси причините за шума, но без резултат. Местопроизшествието също не било открито, затова се наложило служителите на реда се обърнат към ВВС, съобщава esoreiter.ru.

Военните на свой ред заявили, че в този ден не са правили нищо.

Сякаш от небето започнаха да падат бомби или ракети, на мен дори ми причерня. Естествено, мнозина си помислиха, че започва война. Други предположиха, че е станал някакъв инцидент в небето и на земята е паднал самолет, трети са свързали случая с извънземни”, коментира пред Fox WGHP жител на Уинстън Сейлъм.

На следващия ден край бреговете на Северна Каролина се извила буря, придружена със силен дъжд, след която жителите на крайбрежните населени места открили отломки от „огромна ракета”. Хората веднага извикали представители на службата по Националните паркове, но те само безпомощно вдигнали рамена, прехвърляйки топката отново към военните. Последните уточнили, че продължават разследването си, но не съобщават за никакви резултати.

Следва да се отбележи, че подобен странен взрив в същия ден е имало и в Австралия. Не е изключено някой тихомълком да е провел изпитание на ракети, без да предупреди обществеността. Журналистите не могат да получат данни за двата инцидента: свързани ли са един с друг, какво точно е паднало в океана, може ли да се говори за военна атака или става дума за авария