Плевенчани търсят съдействие в откриването на възрастен мъж, който обира дворове (ВИДЕО)

23

Кадър: Youtube

Възрастен мъж от Плевен обира дворове от август насам. 

Павлин Груцов търси съдействие в откриването на името на този възрастен плевенчанин, пише Plevenutre.bg.

Всичко започна през август, когато периодично започнаха да изчезват неща от двора ни. Имайки предвид, че кражбите бяха дребни, предимно на непотребни вещи, знаехме че полицията няма да съдейства без повече информация и просто се принудихме да сложим камера в двора ни за да разберем кой извършва кражбите.

На 12-ти октомври най-накрая успяхме да видим кой краде. Прилагам и видео с молба към всички плевенчани, които познават крадеца да се свържат с нас чрез вас и да ни сигнализират за името му и всякаква информация за него.

Не искаме да повдигнем обвинение към човека, който видимо не изглежда като с ума си. Просто искаме да му помогнем да спре да влиза в двора ни, подавайки сигнал до полицията. Както виждате в двора ни вече се чувства като у дома си. Ние искаме да отвикне„, се посочва в сигнала.

Кражбата е в продължение на 10 минути на булевард „Георги Кочев“ на метри от Технополис, посред бял ден. След кражбата, възрастният мъж старателно си измива ръцете, адмирации!„, допълва Павлин Груцов.