Бихте ли постъпили така, както Мегз постъпи снощи във Vip Brother?

85

Снощи бяха поредните номинации във Vip Brother 2017.

След поредица ожесточени скандали, почти не остана съквартирант, който да не е номиниран.

За първи път в историята на Big brother отношенията между съквартирантите не са разпределени по лагери, а по-скоро един срещу друг и срещу всички.

Мегз влезе в ролята на водеща и разпределяща останалите според критериите: богатство, успешност, искреност и интелигентност. Младата дизайнерка изпълни мисията си успешно, но голяма част от останалите участници бяха силно убидени за мястото, което тя им е отредила в класациите.

Легендарната Маргарита Хранова и силиконовата бомба Джулияна Гани бяха силно притеснени, че не са наредени сред най-богатите в къщата.

Накрая на вечерта сред номинираните бяха цели 8 съквартиранта – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Но Vip Brother даде официалното право да спаси двама от тях, именно на дизайнерката Мегз, като в условието беше позволено да спаси и самата себе си.

Дизайнерката спаси на първо място Дани Златков, с предтекст, че той се е застъпил за нея и се е опълчил на Шеф Петров. А на второ място спаси не кой да е, а самата себе си. Бихте ли постъпили като нея в тази ситуация или бихте спасили някой друг от останалите съквартиранти, оставяйки себе си на елиминации?