Овен: Този вторник не ставайте ничие кошче за душени отпадъци

42

Овен
Този вторник не ставайте ничие кошче за душевни отпадъци. Не се включвайте в интриги и съюзи за „избрани“. Колкото и да е изкушаващо, наистина нямате нужда от подобни приключения.

Телец
През този ден напрежението ще си каже думата, но вместо да си го изкарате на околните и да се изпокарате с някои от тях най-добре си изкарайте енергията в продължителна разходка още на обяд.

Близнаци
Този вторник не е подходящ за започването на нови неща, така че не се ядосвайте. Довършете по-рано започната работа и не се захващайте с друго.

Рак
Бъдете по-решителни този вторник. Възможности ще имате предостатъчно, важното е да използвате повечето от тях, защото съществува голям риск да ви домързи.

Лъв
Този вторник отговорността, която ще легне на плещите ви може да ви се стори прекалено голяма и тежка. Крайният резултат и очакваната награда сякаш не ви се струват достатъчни, но това не е така.

Дева
Този вторник ще бъде лек и приятен. Всичко, което си пожелаете ще се случи. Бъдете смели в мечтите си и се развихрете подобаващо.

Везни
Този вторник ще трябва да намерите сили да се погрижите за себе си. Ако усетите силна умора – не се обвинявайте. Това е знак, че трябва да спрете. И друг път ще имате възможност да продължите.

Скорпион
Този вторник късметът няма да ви изневери, затова няма да имате причина и право да сте тъжни или отегчени. Повечето хора нямат и половината от това, което вие притежавате. Поспрете за миг, за да благодарите на съдбата за това, което ви е поднесла.

Стрелец
Този вторник е добре да бъдете особено внимателни в това, което казвате на представителите от противоположния пол. Не си позволявайте да преминавате границата, но и не давайте напразни надежди.

Козирог
Този вторник не си търсете излишна причина да сте в лошо настроение. Нямате такава, наистина. Помнете, обаче усмивките и доброто настроение са не само заразни, но и здравословни.

Водолей
Този вторник не се колебайте да питате за това, което ви интересува. Не допускайте предположенията да ви държат в неизвестност.

Риби
Този вторник помислете добре върху постъпките си. Няма нищо лошо в това да си подарите няколко мига удоволствие. Не сте длъжни да давате обяснения никому.

Източник: actualno.bg