Новите модели на iPhone може да се окажат дефектни (СНИМКИ)

39

Сигнали за проблеми с най-новия модел мобилни устройства на Apple предизвикаха бурни реакции в обществеността, пише news.bg.

Новите модели на iPhone – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които излязоха на пазара преди по-малко от месец, може да се окажат дефектни, съобщават медии в Тайван и Китай, цитирани от световни технологични сайтове.

Сигнал в медии в Тайван и Китай твърди, че възникват проблеми при зареждането на новия iPhone 8 Plus. Сигналът бил подаден от жена, която закупила новия телефон само преди 5 дни. Жената поставила апарата да се зарежда с оригиналния кабел и адаптер. Няколко минути по-късно обаче жената видяла, че предната част от панела на телефона се повдига нагоре, отделяйки се от долната част на телефона. Впоследствие панелът се отделил почти напълно от устройството.

Апаратът вече е изпратен обратно във фабриката на Apple, където следва случаят да бъде разследван. Жената е получила нов апарат в замяна.

В Япония също имало сигнали за нередности с новото мобилно устройство на Apple, съобщава thenextweb.com. Според сигнала потребител в Япония е получил чисто новия си телефон, който бил опакован. След като отворил опаковката обаче екранът на апарата бил видимо отделен от тялото на телефона.

bTV информира и за случаи, при които възниквали проблеми и със зарядното на телефона. Клиент се оплакал, че след като включил новия си iPhone да се зарежда, апаратът се взривил. Към момента обаче тези данни не са потвърдени.

Снимка: Twitter

 

Снимка: Twitter
Снимка: Twitter

 

Снимка: Twitter
Снимка: Facebook