Агенция за малки и средни предприятия организира бизнес делегация на българските фирми в Полша

48

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес-делегация на български фирми по повод официално посещение на Президентът на Република България г-н Румен Радев в гр. Варшава, Република Полша.

Визита ще се състои в периода 4-5 октомври 2017 г., съобщиха от изпълнителната агенция за Нова Вест.

В рамките на посещението на Президента Радев във Варшава, на 5 октомври 2017 г. ще се състои бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Полша.

Целта е да се насърчат директните контакти между българските и полските компании, което да доведе до задълбочаване на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др.

Български предприятия е необходимо да развиват своята дейност в секторите: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи), мехатроника, електроника и електротехника, продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии, строителство, транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, биотехнологии, химия, фармация и медицинска апаратура, туризъм и др.

Очаква се фирмите, желаещи да участват в делегацията, да поемат разходите си за хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни. Крайният срок за подаване на документи за регистрация е 29 септември 2017 г.