Можем да разберем кой игнорира поканата ни за приятелство във Фейсбук

960

Всички имаме по много приятели във Фейсбук – от сестра ни до онова момиче, с което се дипломирахме заедно, но никога не сме си говорили.

Понякога получаваме покана за приятелство от човек, когото едва познаваме, и си мислим „Не е ли странно, че ми я праща?“ или „Откъде знае фамилията ми?“ Друг път ние предприемаме първата стъпка и пращаме покана на някого.

Ако са минали няколко седмици и все още не са приели поканата ни, започваме да се чудим колко от нашите покани си стоят игнорирани. А има много лесен начин да разберем. Първо трябва да влезем в профила си и да кликнем на „Приятели“ горе вдясно. След това натискаме „Намерете приятели“. Там ще видим всички хора, които чакат да приемем поканите им. Ако натиснем „Преглед на изпратените покани“ горе вляво на страницата, ще можем да разберем кой все още не е приел поканата ни.

В случай че искаме да отменим поканата си, трябва да кликнем на бутона „поканата за приятелство е изпратена“ срещу името, където се появява опция „отказ от поканата“. Тази опция е полезна и в случаите, когато неволно изпратим покана на някого без да искаме.

Източник: Reader’s Digest

Превод и редакция: „Нова Вест“