GENUS – Компанията която постави нови стандарти в забавляването на деца

77

Парти агенция Genus е компания, продаваща анимация за детски рождени дни. Създадена през 2011-а година, само за няколко години, тя се превърна в най-успешната в България.

Феноменалният й успех се дължи на това, че работи само с актьори с много ярък комедиен талант, които не просто занимават децата, а ги карат да се смеят през цялото време.

Днес, въпреки многото забавления за деца в интернет, десетките телевизионни канали и т.н., все още твърде малко неща карат децата да се смеят истински. Хубавото е, че анимация може да се прави навсякъде – в ресторант, вкъщи, в детска градина или дори на поляната.

Собственикът на компанията Михаил Михайлов споделя: „Целта ни е на всеки рожден ден да забавляваме ефективно децата . Това, че бързо се превърнахме в най-продаваната марка в детската анимация ни мотивира да ставаме още по-добри, да усъвършенстваме работата си. Това не е лесен и автоматичен процес, защото изисква много самоизследване и самокритика.

Една от най-силните ни страни е, че сме самообучаваща се организация – всеки непрекъснато споделя опита си с другия, a това ще ни позволи утре да бъдем по-добри от днес.

Подборът на персонал е много сериозен – всеки актьор минава през детайлно теоретично и практическо обучение и едва след като е способен да изпълнява стандарта ни за качество отива на рожден ден.

Детският рожден ден е един от най-важните дни в годината, а от аниматора до голяма степен зависи какъв ще бъде празникът и как ще бъде запомнен той. Да забавляваш гостите на този ден е безкрайно отговорно”, завърши Михайлов.

Повече информация за Парти агенция Genus можете да откриете на www.genus-party.com или на

тел. 0876 111 006

Както и на Facebook страницата: