Момиче от Карлово спечели световна титла

67

Снимка: marica.bg

Малката Пламена Кацева от Карлово спечели световната титла Little Miss Planet 2017 в тазгодишния фестивал Little Miss & Mister Planet 2017. Форумът, в който участваха 12 държави, се проведе в Созопол, пише marica.bg

На него осемгодишната Пламена се изяви с атрактивен латино танц и блестящо сценично поведение в дефилетата . Тя спечели световната титлата в своята възрастова група, както и приза за най-красив тоалет.

Малката Пламена е носителка още на титлите Little Miss Galaxy 2017 и Little Miss Galaxy Fashion Star от международния конкурс, организиран от Агенция „Интерсаунд“ в Банско. След представянето и в Созопол тя получи специална покана за участие в международния конкурс Little Model Earth 2018, който ще се проведе през месец март 2018 в Южна Африка.

В тазгодишното идание на фестивала в Созопол имаше участници от Бразилия, Южна Африка, Казахстан, Грузия, Украйна, Русия, Татарстан, Естония, Унгария и България.

Финалният гала спектакъл на режисьора Мартин Желев преобрази сцената в старинния Созопол на фееричен приказен замък, окъпан в светлини. Началото беше поставено от уникално шоу „Space magic“ в което участниците се представиха в дизайнерски костюми на тема „Космос“.

Във втори тур децата дефилираха в национални костюми и разказаха за себе си и своите държави. Пред многобройната публика се представиха и най-добрите таланти. Трети тур беше вълшебен – принцове и принцеси в пищни тоалети, вълшебна музика, блясък и красота.