Изтекоха снимки на новия Samsung Galaxy Note 8

53

Снимка: Twitter

Новият Samsung Galaxy Note 8 ще бъде пуснат официално този месец, на 23 август, но в интернет изтекоха снимки на модела, които дават представа за това, което Самсунг ще предложи този път.

Телефонът има същия“безкраен“ дисплей, който ни впечатли при Galaxy S8. Рамката на новия модел изглежда още по-тънка. Вижда се и че Самсунг запазва Bixby бутона на S8, позициониран в десния ъгъл на телефона. Отзад имаме двойна камера и двойна светкавица.

За съжаление изтеклите снимки показват, че сензорът за пръстов отпечатък е на същото място както при Galaxy S8 – на гърба на телефона, до камерата. Това разположение, нависоко и встрани, беше критикувано в ревюта, защото потребителите го оценяваха като трудно достъпно и коментираха, че неволно зацапват обектива на камерата си. Явно обаче алтернатива (като например да се сложи сензора под стъклото на предната част на телефона) още не е готова за пускане в производство.

Самсунг определено има нужда от Note 8, за да разсее неприятното усещане, което остави провалът на предшественика му Note 7. Повече за новия Note ще научим в края на този месец.

Източник: www.theverge.com

Превод и редакция: Нова Вест